(Android) Christmas Fever Cooking Games хак ресурс
Mar 12, 2022 0:48:42 GMT
Post by crimpaticossand on Mar 12, 2022 0:48:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Christmas Fever Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Christmas Fever Cooking Games Arkade zat
това е добре, но става при достигане на номера, 48,49,50
МОЛЯ, НЕ НИ ДАВАТЕ ПО-УЖАСНИ АКТУАЛИЗАЦИИ! След последната актуализация трябва да играя отново някои от моите нива във всеки свят, защото актуализацията ги е изтрила. Сега това се случва отново с последната актуализация. Отново нивата ми във всеки свят бяха изтрити и трябва да ги играя отново. Това е много досадно и отнема много време. Разработчикът на играта никога ли не слуша обратна връзка? Играта става от лоша към по-лоша с всяка актуализация! 😞
хубаво за игра
Забавно
Гви хириюр
Това е сладко
Много пристрастяваща игра и може да продължи да играе с часове без никакви хълцания
Супер игра, хареса ми
Faltu
Добра игра толкова хубава
Засега тази игра е брилянтна. Много предизвикателно, докато преминавате през нивата. Трябва да призная, че това трябва да е една от най-добрите игри за готвене, които съм играл досега. Няма и много реклами, така че това е бонус.
Уау хубаво сладко
Той не ви дава вашите монети, така че не можете да актуализирате
🤩🤩🤩 не се присъединявам
My Restaurant Cooking Home ארקייד wwh
Чудесен
Твърде много реклами
Добра игра, много коледни цветове, ви държи зает.
Супер фантастична умопомрачителна Превъзходна превъзходна игра Много много 😝😝😋 супер игра Хубава и страхотна игра Много се радвам да видя тази игра и благодаря на директорите на тази игра 😁😁😁
Това е много..... Хубава игра Харесва ми 😍😍😍
Обичам да готвя 😋 и това е лесно за игра, но мисля, че има нужда от известен напредък 🙂
Толкова е яко
Браво 👍👍 🥰🥰
Sheetil
Много хубаво 👍
Тази игра е страхотна, докато не стигнете до втория свят в 100 нива. Оцених тази игра рано и се върнах за редакция. Пускането на храната не е толкова гладко, колкото по-ранните нива, причинявайки забавяне и в нивата от 90-те, без забавяне на пускането и напълно надградено, това ви казва, че нямате клиенти. Трябва да има причина просто да вземете вашите скъпоценни камъни. Бавна производителност или нещо подобно.
Christmas Fever Cooking Games Arcade lrgf
Харесвам играта, забавна е
Тази игра е много ужасна и досадна, моля, направете нещо по въпроса @ ниво 102 и по-високо
Тази игра беше интересна, но малко трудна, затова давам 4 старта
Тази игра е много хубава и трудна и е толкова интересна, така че, моля, изтеглете тази игра. Обичам я толкова много
Това е страхотна игра. Обявите са напълно разумни!!!!!! Супер обичам!!!! След като играя няколко дни защо замръзва по няколко пъти на нощ?? Трябва да се затваря много пъти!!!!!!!! Какво се случва с ниво 416. ? Просто спира напълно!!!! Помогне!! Все още не е решен, някой друг има този проблем? Заключва се на ниво 416.
Обичам го досега ще дам преглед след 50 изиграни нива