(iOS) Crazy Diner: Cooking Game omogočiti goljufije
Mar 12, 2022 0:33:31 GMT
Post by crimpaticossand on Mar 12, 2022 0:33:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogočiti goljufije ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
igra zaostaja vedno, ko imam neskončno povečanje, bo igra zaostajala in se nikoli ne bo končala na ravni. Moram zapreti igro in izgubim povečanje neskončnosti.
Ta igra ni zabavna! To je stresno in dobivam veliko negativnih. Drugi ljudje imajo prav, nemogoče je osvojiti ravni v enem ali dveh poskusih. Lahko rečeš #moneypit? Zdaj ga odstranjujem, da bom lahko igral nekaj zabavnega. 😁
Všeč mi je ta igra. Sem na 25. stopnji, tako da je ta igra zelo težka, vendar sem jo osvojil ::::" Ampak to je zelo zabavna igra, hvala za prenos jaz sem otrok. Najlepša hvala, dajem 2 zvezdici 🌟
Igra je zabavna, vendar je lahko frustrirajoče poskuse premagati nekatere ravni. Lepo bi bilo, če bi lahko zaslužili busters za vsako stopnjo, ki jo opravimo. Dodatki so tisto, kar mi res gre na zadnje živce.
Ker se najnovejša aplikacija za posodobitev zapira vsakič, ko se prikaže oglas, boste morali še naprej ponavljati ravni, ker se zapre
Odlična igra, zelo zabavna, vendar včasih nimate druge možnosti, kot da padete na nivoju, če ne želite plačati denarja, saj igra zahteva, da postrežete s 14 strankami in daje le 13? Zdi se zelo nepošteno, saj te ne glede na to, kako dobro dobiš, sili v porabo denarja, če želiš napredovati.
Najprej urejam pregled, ker se že nekaj dni aplikacija ne nalaga pravilno. Kadar koli igram raven, se samodejno zapre, in ko poskusim znova odpreti aplikacijo, se znova zažene. Torej, ne glede na reševalno vrvico, nagrade, orodja, ki sem jih uporabljal ali dobival, vedno izgubim. Iskreno je frustrirajoče. Ko aplikacija to počne nenehno, prosim odpravite to težavo, všeč mi je ta aplikacija, ne vem, kako jo igrati, če se med igranjem na nivojih zapira.
Igra je posodobljena, vendar zdaj ne deluje. Ne gre mimo drugega zaslona za nalaganje
Z igro nimam težav. Igra je tudi zabavna in prenašam tudi oglase. Ampak ne maram, ko oglasov ni mogoče zapreti. Torej, ko kliknem na oglas, se bo igra znova naložila, da odpre igro. Bilo je zelo razočaranje. Oglasi so v redu, če pa je problem z oglasi, sem razočaran, ker moram ponoviti isto igro.
Nekaj stopenj na božičnem karnevalu sem že končal, a zakaj ne morem dobiti nagrad? Mogoče je treba dokončati vse stopnje, da dobim nagrade, vendar mislim, da to ni zelo dobro. Ali je treba za festivalsko serijo plačati denar?
Všeč mi je igra, vendar se oglasi ponavljajo in včasih moram po vsaki stopnji pogledati oglas, ki ga ne morem preskočiti. Ni zabavno, ko igram hitro raven in potem tam sedim dobrih 30 sekund, včasih tudi več. Skoraj dovolj, da me odstrani. To je šele prvi dan na tej igri in sem že jezen.
Super zabavna igra...vendar grozljivo narejena! Igram skoraj dva meseca in uživam v igri, vendar je očitno narejena. Dajo cilje za stranke, vendar vam ne dajo dovolj ali pa pridejo počasi do 3-4 poskusa. Potem so tu še tarče za kovance, ki jih je nemogoče narediti niti s 100 % nadgradenj...spet vas prisilijo, da kupite več strank/časa za dosego cilja. Nakup dodatnega je noro visok ... 120 draguljev na pop!! Plačati me ne moti, ampak flisiranje je nesprejemljivo ... naredi bolje!
Torej je igra zabavna, propad je, da ti dajo cilj, ki ga ne dosežeš, ker se stranke premikajo tako počasi, da lahko med gledanjem videoposnetka dodaš stranko, potem pa še vedno ne dosežeš cilja, zato si moraš ogledati še en videoposnetek in so dolgi videoposnetki, dobra igra za igranje, vendar gledate več videoposnetkov kot dejansko igrate igro, ki je res moteča.
Obožujem igre z upravljanjem časa, vendar je veliko dodatkov. Ne morete preseči prvih nekaj lvl brez porabe denarja. Lahko preživim veliko teh iger brez denarja, vendar ne te!
Crazy Diner: Cooking Game Estratégia tbpp
Všeč mi je koncept, zelo edinstven za razliko od tistih kuharskih iger, ki sem jih igral prej, všeč mi je tudi, kako hitro postane težko. edina stvar, ki je ne razumem, so nadgradnje, zakaj ni takojšnja? in zakaj se čas podaljšuje, želim si, da ostane 20 minut. to je nekako nadležno, pošteno, uniči moj zagon.
Urejanje: 1/22/22 Napaka povzroči, da časovnik izgine in igra ploščo za nedoločen čas. Lahko se konča samo z zapustitvijo igre. Na ta način ste izgubili več bonusov, nizov, predmetov, okrepitev. Za nadaljevanje sem poskušal uporabiti kovance in časovnika ni ponovno vklopil. Čudovito zasvojenost - komaj čakam na nove ravni! Celo igro sem premagal brez porabe denarja. Včasih sem moral počakati kakšen dan, da sem gledal oglase, da bi dobil več draguljev za nakup ugodnosti, vendar lahko igro premagaš brez porabe, če si potrpežljiv. Res mi je bilo všeč.
Oglasi se ne naložijo, ko se dotaknete, da bi dobili več časa ali zahtevali nagrade, in če ne zaprem igre in je znova zaženem, bo celotna aplikacija samo zataknila oglas. To pomeni, da so napredek in življenja izgubljeni v igri, in to se je zgodilo prevečkrat od zadnje posodobitve, da bi bila igra na tej točki prijetna ...
Igra je super in grafika mi je zelo všeč. Toda edina težava, ko prenesem drugo trgovino, se ne nalaga, tudi moja mreža je stabilna.
Všeč mi je to brez oglasov, vse brezplačno
Preveč oglasov. Preveč! Poleg tega imajo razvijalci očitno denar v mislih, začnete misliti, da bo to neverjetna igra ... zelo kmalu pa obstajajo ravni, na katerih morate služiti določeni količini strank ... in dajo vam eno manj, da bi vas prisilil, da uporabljate ojačevalnike... oh, in seveda lahko kupite... 🙄🙄 Odstranil bom med oglasi, namerno nemogoče nivoje in plačal za zmago strukturo, ne bom se več motil
Merge Numbers - 2048 Blocks Puzzle Game உத்தி mdsr
Po nekaj oglasih se bo samodejno vrnil od samega začetka, tako da če igrate. Ustavilo se bo in vam dalo manj srca in vsi napoji bodo izginili.
Zgrabi denar!! Naslednjo stopnjo s sokom in koruznimi psi je nemogoče dokončati z danim časom, razen če plačate denar za nadaljevanje igre. Ni možnosti za nadgradnjo ali dodajanje več strojev.
Na začetku je bilo zabavno, a tako kot vsi drugi postajajo požrešni. Kako osvojiš ojačevalnik neskončnosti za 2 dni in nato zmagaš, izgubiš igro, ki jo vzamejo nazaj. To je zavajanje in krajo igralcev.
Crazy Diner: Cooking Game Strategia makw
Zelo lepa aplikacija. Predmete lahko celo nadevam in toasti so spečeni zelo hitro. Dobra aplikacija in brez oglasov, vendar je ključev manj in tudi prenos traja preveč časa
Oglasi se prikažejo z največjo glasnostjo zvoka (ko je moja glasnost najnižja) in jih ni mogoče utišati ali ustaviti, razen če zapustim aplikacije. Tudi če priklopim slušalke in pustim čepke na tleh, lahko jasno slišim kričeči ton gluhega zvoka. In danes se zgodi, ko sem svojo nečakinjo le dal na popoldanski spanec, tako da 1 zvezdica za aplikacije, da ne filtrirajo takšnih pojavnih oken.
Všeč mi je igra, vendar ko prenesem naslednjo restavracijo, se igra začne pojavljati težave. Nalagalo se je, vendar ni napredka. 0 % za skoraj eno uro
Moja edina pritožba je nad posodobitvijo 1/26. Všeč mi je bilo, da sem imel časovnik in sem lahko užival v dirki proti uri, ne glede na to, ali sem končal raven ali ne. Sovražim, da se raven nenadoma konča in se ne morem odločiti, da bom končal zadnjih 10 sekund. Možnost, da se časovnik konča ali ne, bi bil odličen dodatek v nastavitvah. Kot rečeno, to je dobesedno najboljša igra! Všeč mi je, kako so dodali dnevne izzive in več načinov za pridobivanje diamantov. Nikoli mi ni dolgčas... 😍❤️
Kul igra, vendar je tako nadležno občasno gledati oglase ... Odstranitev zdaj zaradi oglasov
Crazy Diner: Cooking Game Стратегии mmq
Res mi je všeč igra. upam, da bodo uspeli popraviti zaostanek..
Zabavna igra. Edina pritožba je "Skrivnostna darilna škatla". Imam več kot 100.000 kovancev in šele pred kratkim sem začel, večina teh darilnih škatel mi daje kovance, ne potrebujem niti ne želim več kovancev, ne morem jih porabiti tako hitro, kot jih dobim. Raje bi imel več pomočnikov, če bom gledal več oglasov. Ampak uživam v draguljih za oglase, zelo koristno.
Crazy Diner: Cooking Game Estratégia tbpp
Zakaj ne vidim nove posodobitve po vlaku? Prejel sem nagrado za posodobitev, vendar mi ni dovolila nobene nadgradnje
2. stavba, potrebujete več ključev, da jo popravite. Vendar še vedno dobite enako količino ključev za krog igre. Poleg tega, tudi če mineš odlično, ne dobiš ključa? Tudi, zakaj se sreča s piščancem? Mislim, da si mislil meso?🤦♀️
To je zabavna igra. Najprej. Potem dosežete točko, ko je preprosto nemogoče zmagati, tudi če igrate brezhibno, ne da bi kupili enega od njihovih paketov s pravim denarjem.
V aplikaciji sem užival. Vendar se zaradi nedavne posodobitve ne morem prijaviti v svoj račun. Vedno piše nekaj o "Prenesi vire" in da mora biti internetna povezava odprta, kar vedno vklopim. Vaši podpori sem že poslal e-pošto in upam na rešitev.
Pravkar sem trikrat poskušal posodobiti to igro in še naprej ne uspe. Kako razočaranje. Izguba časa in predplačanih podatkov.
Sushi se drži. To sem igral že nekaj časa in užival do zadnjih nekaj mesecev. Najdlje sem bil na igri z jastogi in sušijem, ker se, ko kliknete suši, da ga daste strankam, zalepi. In na koncu ga zavržete, če nanj kliknete prevečkrat.